Vacature: medewerker wedstrijden/jeugd

Heb jij affiniteit met hengelsport en jeugd en weet jij van aanpakken? Sportvisserij Nederland – lid van sportkoepel NOC*NSF en de op één na grootste sportbond van het land – is op zoek naar ondersteuning bij de organisatie van diverse landelijke wedstrijden en jeugdactiviteiten.

In deze functie werk je regelmatig in de weekenden ‘in het veld’; administratieve taken voer je vanuit ons kantoor in Bilthoven uit. Het betreft een tijdelijke functie tot eind september voor 32 uur per week.

Je helpt bij:

  •  …het organiseren van nationale viswedstrijden op zoet- en zoutwater. Denk aan deelnemers uitnodigen, draaiboeken maken, parcours intekenen en uitzetten, vrijwilligers briefen en accommodaties boeken.
  • …het opmaken van wedstrijduitslagen en de (communicatieve) nazorg van een wedstrijd (foto’s, verslagen, uitslagen publiceren)
  • …het uitzenden van nationale ploegen naar WK’s en EK’s in het buitenland. Denk aan het boeken van hotels en vluchten, inschrijvingen e.d.
  • …verschillende projecten (breedtesport en topsport) binnen het cluster Wedstrijden.

Daarnaast:

  • ben je regelmatig bij de nationale viswedstrijden als wedstrijdleider aanwezig, veelal in het weekend. Je stuurt dan zelfstandig vrijwilligers en deelnemers aan;
  • heb je een grote rol bij de organisatie en uitvoering van het WK Dames 2020 aan de Lage Vaart in Lelystad (16 – 23 augustus 2020);
  • ondersteun je bij de uitvoering van diverse (jeugd)sportvis-evenementen in de zomervakantie.

Wij vragen:

– Een enthousiaste en accurate medewerker, (mbo+, bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B)
– Ervaring met Microsoft Office is een pre

Reageren

Is deze functie iets voor jou? Mail dan uiterlijk 31 januari je motivatiebrief en cv naar vacature@sportvisserijnederland.nl. Vragen kun je ook via dit e-mailadres doorgeven.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share this post