Veelgestelde vragen over de VISpas

Over de VISpas ontvangt Sportvisserij Nederland altijd veel vragen. Veel antwoorden staan reeds online onder de rubriek Visdocumenten bij het tabblad Veelgestelde vragen.

Na de uitlevering van de bulk van de VISpassen in december en januari, piekt het aantal vragen over dit product van Sportvisserij Nederland. Daarbij zitten steevast dezelfde vragen over enkele specifieke onderwerpen. Daarom hebben we de de antwoorden hierop online gezet, zodat je deze snel kunt achterhalen en niet hoeft te mailen of bellen met het kantoor in Bilthoven.

Wil je bijvoorbeeld meer weten over de VISpas, het Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap (VBL), de Kleine VISpas, JeugdVISpas, dubbele afdracht, Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren en de NachtVIS- en Derde Hengeltoestemming? Kijk dan op deze pagina.

VISpas nog niet ontvangen?

Iedere sportvisser die vóór 5 december 2018 zijn VISpas heeft betaald, heeft deze als het goed is voor 1 januari ontvangen. Sommige hengelsportverenigingen kiezen er echter voor om de VISpassen zelf aan hun leden te verstrekken, waardoor je die mogelijk pas later ontvangt. Heb je op tijd betaald, maar nog geen VISpas gekregen? Neem dan contact op met de vereniging waar je lid van bent. Een aantal verenigingen laat de verzending van de VISpas verzorgen door Sportvisserij Nederland. Is je VISpas in dat geval nog niet binnen, mail dan naar de Ledenadministratie.

Share this post