Veilig vissen met MijnVISmaat

Nu sportvissers als gevolg van de maatregelen tegen het coronavirus voorlopig niet meer samen kunnen vissen, biedt de gratis app MijnVISmaat uitkomst. Met deze app op zak kun je fysiek in je eentje gaan vissen, maar ben je toch nooit helemaal alleen.

Met MijnVISmaat deel je niet alleen je vangsten, maar zie je ook wat elders in het land wordt gevangen, waarmee én hoe. Zo kan de app je ook helpen om meer te vangen. Bovendien vis je altijd op veilige afstand, maar ben je toch ook dicht bij elkaar – een ideale oplossing voor in deze bijzondere tijden.

Vangstenlogboek

MijnVISmaat is een gratis app van Sportvisserij Nederland waarmee je eenvoudig en snel je vangsten bijhoudt. Zo ontstaat je eigen persoonlijke vangstenlogboek en met je vangsten in een mooi overzicht. Bij je vangst wordt de locatie opgeslagen en kan je naast de vissoort informatie toevoegen zoals lengte, gewicht, aas en diepte waarop de vis is gevangen. In 2019 hielden 3.000 sportvissers met MijnVISmaat hun vangsten bij en werden bijna 25.000 vissen geregistreerd.

App downloaden

De app is te downloaden in App Store van Apple en in de Play Store voor Android.

Share this post