Vierde seizoen Gone Fishing op BBC Two (video)

Nieuwe afleveringen van het programma ‘Mortimer & Whitehouse: Gone Fishing’ zijn afgelopen zondag van start gegaan op BBC Two. Dit vierde seizoen van het visprogramma met het duo Bob Mortimer (62) en Paul Whitehouse (63) is humoristisch en informatief, maar vertelt ook over het leven van de twee heren.

In 2018 verschenen de oude vrienden en collega-komieken Mortimer en Whitehouse voor het eerst met hun entertainmentserie Gone Fishing. Beide Britten lijden aan een hartaandoening en delen zo hun gedachten en ervaringen tijdens het vissen op zeldzame locaties in het Verenigd Koninkrijk. De vierde reeks van Gone Fishing is nu begonnen. Bekijk hieronder de trailer:

Bijzondere locaties in het Verenigd Koninkrijk

De serie begint met Paul en Bob die een reis maken naar het prachtige eiland North Uist om Atlantische forel (zeeforel) te vangen in de Buiten-Hebriden voor de westkust van Schotland. In een andere aflevering gaan de twee vissen op het landgoedmeer van het Engelse Burghley House. Dit landhuis is gebouwd in de 16e eeuw en herbergt enkele van de meest indrukwekkende landschappen waarin Paul en Bob zich ooit hebben bevonden. Met een spectaculair meer en prachtige tuinen is dit een van de bijzondere locaties in deze nieuwe serie.

 

Ook in Nederland te zien

De afleveringen van Gone Fishing zijn te zien op zondagen van 21:00 tot 21:30 en doordeweeks worden ook herhalingen uitgezonden. Klik hier voor het volledige overzicht. De tv-zender BBC Two is ook in Nederland beschikbaar, via Ziggo, T-Mobile, KPN, XS4ALL, Online, Caiway, Youfone, Budget en DELTA. Kortom: een echte kijktip voor sportvissers!

Share this post