VIS TV 2022 iedere zondag om 09.30 uur op RTL 7 (video)

Het nieuwe seizoen van VIS TV is begin dit jaar van start gegaan. Tot dusver hebben de presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers vier typisch Hollandse stekken aangedaan, voor de komende weken staan nog acht locaties op de rol. Stem dus elke zondag om 9.30 uur af op RTL 7 voor een half uur spetterende visavonturen. Alle uitgezonden afleveringen zijn terug te kijken op www.vistv.nl.

Op hun reis dwars door Nederland doet het presentatie-duo iedere aflevering een bekende, typisch Hollandse stek aan met een verhaal uit onze verre of meer recente geschiedenis. Zo hebben Marco en Daniël al in het historische stadscentrum van Amsterdam, bij de verdedigingswerken van de Hollandse Waterlinie, in de schitterende bloemenvelden van de Bollenstreek en tussen de rauwe industrie van de Europoort & Maasvlakte gevist. Deze afleveringen zijn inmiddels uitgezonden.

Trailer aankomende zondag

Meer afleveringen

Bij het ter perse gaan van dit magazine is het merendeel van de resterende uitzendingen in dit zevenentwintigste seizoen van VIS TV inmiddels opgenomen. Zo gaan Marco en Daniël onder meer oppervlaktevissen op winde en voorn vanaf de Rijnkade in Arnhem, snoeken met dood aas bij Kinderdijk, in het centrum van Utrecht met de bellyboat achter de roofvis aan en mikken ze in de Noordoostpolder op witvis en zeelt.  Allemaal actieve visserijen waarbij de presentatoren een minimum aan materiaal meenemen. Schakel iedere zondagochtend om 09.30 uur in op RTL 7 voor mooie vangsten en spannende visavonturen. Ga voor meer informatie en het online terugkijken van uitzendingen naar www.vistv.nl.

Share this post