VIS TV afl. 4: grote baars met Pieter-Bas Broeckx (video)

VIS TV-liefhebbers en baarsfanaten kunnen zich komende zondag vergapen aan een kersvers visavontuur. In deze vierde aflevering van het seizoen stapt presentator Marco Kraal bij het Eiland van Maurik samen met baarspikeur Pieter-Bas Broeckx in een Canadese kano. Hoppend van stek naar stek laat hij Marco zien hoe je met de modernste technieken gericht op grote baars vist, én dat doorzetten loont. Kijken dus: 27 januari om 09.30 op RTL 7.

Het zijn niet alleen de diverse vangsten – waaronder een ware megabaars – die dit avontuur het kijken waard maken. Vooral de actieve visserij en de subtiele technieken dragen aan het kijkplezier bij. Baarsfanaten en trouwe fans van VIS TV zullen ook dit avontuur voor geen goud willen missen.

Spectaculaire televisie

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie.

Ware monstervis

Ook in de resterende afleveringen van dit nieuwe seizoen kunnen kijkers van onvergetelijke visavonturen genieten. Daarin vist presentator Marco Kraal onder meer op snoek met zelfgemaakte streamers en met maden op barbeel. Andere disciplines die nog voorbij komen zijn feederen en zeebaarzen met kunstaas. In de twaalfde en laatste aflevering komt een ware monstervis aan boord.

Kijk voor meer informatie op Vistv.nl. Hier kun je alle uitgezonden afleveringen terugkijken, mocht je die hebben gemist.

Share this post