VIS TV afl. 5 – Oer-Hollandse witvis met Paula Petiet (video)

Trouwe kijkers van VIS TV en witvisliefhebbers kunnen dit weekend weer uitzien naar een kersvers, zomers visavontuur. In deze vijfde aflevering van het seizoen gaat presentator Marco Kraal met Paula Petiet zowel met de matchhengel als feeder achter de voorn en brasem aan. Het strijdtoneel: de Berkel en IJssel, pal naast Zutphen.

Niet alleen de vele vangsten, maar ook de fraaie omgeving waarin wordt gevist staan garant voor een vol half uur witvisplezier. De sfeer is ook nog eens opperbest: Paula krijgt Marco regelmatig hard aan het lachen én andersom. Het lage water in de IJssel doet bepaald geen afbreuk aan de vangsten. Met wel heel bijzonder aas laat de geboren Amersfoortse zien dat brasem en blankvoorn – net als veel mensen – allesbehalve vies zijn van een vette snack. De uitzending is zondag 3 februari om 09.30 op RTL 7.

Bekijk hieronder alvast de promo.

Spectaculaire televisie

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie.

Ware monstervis

Ook in de resterende afleveringen van dit nieuwe seizoen kunnen kijkers van onvergetelijke visavonturen genieten. Daarin vist presentator Marco Kraal onder meer op snoek met zelfgemaakte streamers en met maden op barbeel. Ook het zeebaarzen met kunstaas komt nog voorbij. In de twaalfde en laatste aflevering komt een ware monstervis aan boord.

Share this post