VIS TV: Vissen op forel en kopvoorn in de Geul

In de zevende aflevering van VIS TV 2023 – aanstaande zondag 12 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op kopvoorn en forel in de Geul.

Daniël en Marco reizen af naar Limburg en vissen daar op typische beekvissen in de Geul. Gewapend met spin- en vliegvishengels proberen ze de kopvoorns en forellen te slim af te zijn.

Kijk hier de promo:

Flinke vis

De kopvoorns werken goed mee en grijpen gretig de spinners, maar op het eind van de dag haakt Daniël een veel grotere vis die hij zeker niet wil verspelen. Benieuwd wat voor vis dit is?

Dat zie je aanstaande zondag 12 februari om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2023 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Share this post