VIS TV XL en Visvrouwen – sportvissen op TV!

Vanaf zondag 14 mei kun je weer genieten van nieuwe afleveringen van VIS TV XL en De Visvrouwen. De opnames voor de twee sportvisprogramma’s zijn inmiddels in volle gang. De nieuwste seizoenen staan wederom garant voor veel mooie visavonturen.

In het vijfde seizoen van VIS TV XL word je wederom getrakteerd op bijzondere visavonturen aan zoete en zoute stekken verspreid door heel Nederland. In elk van de acht nieuwe afleveringen gaat een van de presentatoren samen met een gepassioneerde sportvisser op pad.

Hierbij staat het vissen, de toegepaste techniek en de spanning centraal. Daarnaast passeren ook andere interessante onderwerpen de revue. Zo wordt in elke aflevering middels een reportage ingezoomd op de wereld van vis, natuur en onderzoek.

Daarnaast wordt met bijzondere verhalen over hengelsportverenigingen en andere maatschappelijke initiatieven eens te meer bewezen dat de sportvisser een belangrijke rol speelt in de samenleving.

Voor de ruim veertig minuten durende afleveringen stem je zondagochtend om 09.30 uur af op RTL 7.

 

De Visvrouwen

 
Ook De Visvrouwen komen dit jaar met een kersvers seizoen terug op de buis. Presentatrices Paula Petiet en Nathalie van den Berg laten zich in de zes gloednieuwe afleveringen wederom begeleiden door vrouwelijke collegavissers. Aan de hand van hun lokale kennis, tips en trucs beleven de dames weer bijzondere visavonturen.

Dit seizoen reizen Paula en Nathalie onder meer af naar een Brabantse bosvijver in een poging karper te vangen en struinen ze over de kades van het pittoreske Spakenburg in de hoop op een dikke roofvis.

De Visvrouwen zijn vanaf zondag 21 mei zes weken lang iedere zondag rond 16.30 uur te zien op RTL 4.

Uitzendschema

VIS TV XL: zondag 14 mei t/m zondag 9 juli 2023, RTL 7 circa 09.30 uur
De Visvrouwen: zondag 21 mei t/m zondag 25 juni, RTL 4 circa 16.30 uur.

Share this post