VISblad TV bloopers (video)

Ook al ziet het eindresultaat er meestal vloeiend uit, tijdens de opnames voor VISblad TV gaan ook regelmatig dingen mis. De kleine compilatie die we daarvan hebben gemaakt, bewijst dat de presentatoren – Joran, Robert en Bard – ook maar gewoon mensen zijn.

Dat je als kijker in de maandelijkse video’s doorgaans niets van de versprekingen en andere ‘misstapjes’ van de presentatoren merkt, is omdat deze fragmenten natuurlijk niet in de eindmontage belanden. Sommige van die bloopers zijn té leuk om niet te delen – want lachen is gezond – en dus dook cameraman en editor Hugo van Gelder van producent Blackwater Films in zijn archiefmateriaal. Het resultaat is onderstaande video, waaruit blijkt dat het voor de camera heus niet altijd van een leien dakje gaat. Veel kijkplezier!

Meer dan 100 afleveringen

VISblad TV is hét maandelijkse YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland. Dit online sportvisprogramma bestaat al tien jaar en in die periode zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Het hele archief vind je op het Youtubekanaal van Sportvisserij Nederland. Grote kans dat er video’s tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar wel heel interessant voor je zijn. Uren YouTube-kijkplezier gegarandeerd!

Mocht je het nog niet hebben gedaan, abonneer je dan meteen even op ons YouTube-kanaal. Dan mis je vanaf nu geen video meer!

Share this post