VISblad TV: ‘klotsbak feederen’ (video)

In de nieuwe aflevering van VISblad TV reizen we af naar Zeeland voor een potje feedervissen op het Schelde-Rijnkanaal. Daarbij volgen we dit keer niet één – zoals gebruikelijk – maar twee sportvissers: Ruud Deugd en Richard Langeveld. Deze twee fanatieke feedervissers uit Zeeland vissen vaak aan dit kolossale kanaal.

Op een ijskoude decemberdag laten Ruud en Richard aan presentator Joran Bal zien hoe zij aan deze klotsbak precies te werk gaan. Daarbij bewijzen ze dat je ook in koude omstandigheden nog leuk witvis kunt vangen. En hoewel je bij zo’n grote en drukbevaren waterweg anders zou vermoeden, blijkt een lichte, subtiele en verfijnde feedertechniek hier de sleutel tot succes – zeker in de winterperiode.

Benieuwd naar de bewegende beelden? Bekijk hier de video:

Meer tips in Hét VISblad

Benieuwd naar de gebruikte montage en meer tips over het aas, voer en de stekkeuze? Check dan zeker ook het bij deze video gemaakte artikel in de januari-editie van Hét VISblad (pag. 8 t/m 13). Dit nieuwe nummer valt deze week bij de abonnees in de bus. Lees hier meer over dit bomvolle magazine vol winterse visreportages.

Word abonnee voor nog geen 13 euro!

Nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 sluit je een jaarabonnement (10 nummers) af en mis je voortaan geen editie meer. Daarbij mag je ook nog eens een fraai welkomstgeschenk uitkiezen óf kun je voor de eenmalige korting gaan. Klik hier om snel en eenvoudig online een abonnement af te sluiten.

VISblad TV: al meer dan 100 video’s!

VISblad TV is hét YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland. De video’s hebben als doel om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken, mooie viswateren door heel Nederland en uiteenlopende typen sportvissers. VISblad TV bestaat al ruim tien jaar. In die periode zijn er al zo’n 150 afleveringen verschenen.

Benieuwd naar eerdere afleveringen? Check dan hier de volledige YouTube-playlist van VISblad TV. Uren kijkplezier gegarandeerd!

Share this post