VISblad TV: kunstaasvissen aan de Dieze (video)

In deze nieuwe VISblad TV-video gaan presentatoren Joran Bal en Mark Pijnappels aan de slag op een voor hen onbekend water. Daarbij is de keuze gevallen op de Dieze, een riviertje dat (in combinatie met de Gekanaliseerde Dieze en de nabijgelegen Maas) de roofvisser veel te bieden heeft.

Op een winterdag in december laat het presentatie-duo zien hoe zij deze nieuwe visgronden verkennen. Vissen is improviseren en dat gaat zeker op in het geval dat je op een voor jouw nieuw water aan de slag gaat. Tegenwoordig kun je echter in de voorbereiding op het pionieren online al best wat zaken uitpluizen. Dit avontuur begon dan ook met grondig voorwerk vanuit huis en eindigde met een grote verrassing aan de waterkant. Veel kijkplezier!

Meer tips in Hét VISblad

Benieuwd naar meer praktische tips over hoe je precies te werk kunt gaan op een voor jou nieuwe stek? Lees dan ook het bij deze video gemaakte artikel in de februari/maart editie van Hét VISblad (pag. 8 t/m 13). Lees hier meer over het februari/maart magazine.


Met softbaits op een jighead kun je prima ‘zoekend’ het water afvissen.

Abonnement afsluiten

VISblad TV: al meer dan 100 video’s!

VISblad TV is hét YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland. De video’s hebben als doel om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken, mooie viswateren door heel Nederland en uiteenlopende typen sportvissers. VISblad TV bestaat nu ruim tien jaar. In die periode zijn er al meer dan 150 afleveringen verschenen.

Benieuwd naar eerdere afleveringen? Check dan de volledige YouTube-playlist van VISblad TV. Uren kijkplezier!

Share this post