VISblad TV: op rog en zeebaars! (video)

Deze visserij – die Robbert hij omschrijft als ‘high risk, high reward’ – vergt echter wel doorzettingsvermogen. Om zeker te zijn van extra kans op vis, combineert hij de rogvisserij daarom met de zeebaars. In deze video laat hij zien hoe hij te werk gaat. Veel kijkplezier!

Meer tips in Hét VISblad

Meer tips van Robbert lezen en benieuwd naar de illustraties waarop zijn gebruikte montages heel duidelijk in beeld worden gebracht? Check dan het september-nummer van Hét VISblad – deze editie valt tussen 23 en 27 augustus bij de abonnees in de bus. Lees hier wat dit bomvolle nummer nog meer allemaal voor je in petto heeft!

Abonnement afsluiten

Nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 ontvang je voortaan élke maand (twaalf nummers) 68 pagina’s vol leesplezier, inclusief een mooi welkomstcadeau naar keuze óf eenmalige korting. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

VISblad TV: al meer dan 100 video’s!

VISblad TV is hét maandelijkse YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland en bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken, de mooiste viswateren in Nederland en uiteenlopende typen sportvissers. Dit online sportvisprogramma bestaat ruim tien jaar en er zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Benieuwd naar al deze toffe visvideo’s? Ga dan naar de YouTube-playlist van VISblad TV en check ook de eerdere afleveringen. Uren kijkplezier gegarandeerd!

Share this post