VISblad TV: ‘snoek-battle’ swimbait vs spinner (video)

Waarom bakken met geld uitgeven aan duur, ‘state of the art’ kunstaas als de traditionele spinner ook prima snoek verleidt? In de nieuwe VISblad TV nemen presentatoren Joran Bal en Robert de Wilt samen de proef op de som in een ‘duel’ tussen modern en klassiek kunstaas.

Struinend langs het visrijke stadswater van Woerden – dat bovendien vrijwel allemaal in de VISpas staat – vist Joran alleen met een levensechte swimbait, terwijl Robert uitsluitend old skool Ondex-spinners gebruikt. Wie van beide heren vangt de meeste snoeken en wint de strijd?

VISblad TV: al meer dan 100 video’s!

VISblad TV is hét YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in heel Nederland. Dit online visprogramma bestaat sinds 2010 en in die negen jaar tijd hebben we al meer dan 100 toffe afleveringen van VISblad TV gemaakt. Benieuwd? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video’s tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar wel heel interessant voor je zijn. Uren YouTube-kijkplezier gegarandeerd!

December-editie Hét VISblad

Meer praktische tips bij deze video lees je in het decembernummer van Hét VISblad (pag. 22 t/m 25). Deze speciale, extra dikke editie gaat niet alleen naar abonnees maar gratis naar álle ruim een half miljoen VISpashouders. De acht pagina’s midden in het blad zijn volledig gevuld met sportvisnieuws uit jouw regio. Lees hier wat je verder zoal in dit nummer kunt verwachten.

Share this post