Vismeesterdagen 2019 op 5 en 6 april

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 april organiseert Sportvisserij Nederland op het terrein van Toms Creek bij Lelystad weer de jaarlijkse Vismeesterdagen. Deze dagen organiseren we samen met alle federaties om informatie uit te wisselen en om alle vismeesters te bedanken voor de inzet in het afgelopen jaar.

In 2018 hebben we met de vislessen bijna 15.000 kinderen bereikt en dat zijn er maar liefst 5000 meer dan in 2017. Dat vieren we graag samen met onze ruim honderd actieve vismeesters! Naast enkele presentaties is er volop tijd voor gezelligheid, een lekkere lunch en enkele uren vissen in de avonturenvijver. Hengels en aas liggen klaar voor alle aanwezigen.

Tijdens de Vismeesterdagen kunnen de vismeesters hun vislesmaterialen aanvullen of vervangen. Ook bespreken we vernieuwingen in de aanpak van de visles en de organisatie daarvan. Zo willen we dit jaar de ouders van de deelnemende kinderen een actievere rol geven in het leren vissen van de kinderen. Want wat is er mooier dan samen met je eigen kind genieten aan de waterkant? Juist. Niets.

Alle vismeesters hebben een uitnodiging ontvangen. Ben jij vismeester en heb je niets ontvangen? Mail dan even naar gerlach@sportvisserijnederland.nl.

Share this post