VISpas 2021 komt eraan!

In december krijgen we logischerwijs veel vragen over de diverse visdocumenten. Of ze op tijd binnen komen bijvoorbeeld.

Iedereen die voor 10 december 2020 betaald heeft, ontvangt de VISpas 2021 vóór 1 januari. Half december zullen de eerste VISpassen bezorgd worden.

Voor nieuwe leden geldt: de VISpas 2021 en de toestemmingen zijn vanaf 1 december online te bestellen via www.vispas.nl.

Toestemmingen apart gefactureerd en verstuurd

De toestemmingen (stickers) en de VISpas worden apart gefactureerd en apart verstuurd. Het kan dus zijn dat eerst de VISpas aankomt of eerst apart de toestemming. Vergeet niet om de sticker op de achterzijde van de VISpas 2021 te plakken.

VISpas niet op tijd ontvangen?

Sommige hengelsportverenigingen kiezen er voor om de VISpassen zelf aan hun leden te verstrekken, waardoor je die mogelijk pas later ontvangt. Heb je op tijd betaald, maar op 31 december nog geen VISpas gekregen? Neem dan contact op met ons.

Voorlopig bewijs nu ook digitaal in MijnSportvisserij.nl

Het printen, verpakken en verzenden van honderdduizenden VISpassen kost behoorlijk wat tijd. Je eigen MijnSportvisserij-omgeving biedt hier een oplossing. Daar staat namelijk binnen twee werkdagen na betaling een tijdelijk bewijs klaar in je profiel. Hiermee mag je meteen naar de waterkant. Let op: de VBL 2021 is pas geldig vanaf 1 januari 2021.

Share this post