Vissen op snoek in VIS TV (video)

In aflevering twaalf van VIS TV 2023 – aanstaande zondag 19 maart om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco met dood aas onder de dobber op snoek.

Daniël en Marco struinen door Leiden op zoek naar snoek. Ze vissen de meest kansrijke stekken af, zoals onder bruggen en naast boten. Daar laten ze de dode blankvoorn onder de dobbers hangen. Soms is het uren langs dobbers turen, maar nu vangt Daniël vrij snel de eerste snoek.

Kijk hier de promo:

Mijn stek!

Ineens lijken de snoeken wakker te zijn en meerdere beten volgen elkaar op. De presentatoren vangen meerdere mooie snoeken. Uit het niets duikt er een hele bekende Nederlander op en roept: “Wat doen jullie op MIJN stek!”

Benieuwd wie die BN’er uit Leiden is? Kijk dan zondag 19 maart om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2023 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Share this post