Vissende bekendheden op Instagram

Vissen is leuk, spannend, ontspannend, gezond én voor iedereen. Niet zo gek dus dat ook veel bekendheden maar al te graag met een hengel aan de waterkant vertoeven. We pikken er deze maand drie uit, die we op Instagram met mooie vangsten zien poseren.

Wij van Hét VISblad zeggen: zeker volgen, die gasten!

@freekvonk

Freek Vonk behoeft geen introductie. Nederlands bekendste natuurfreak – tevens bioloog én tv-presentator – is mateloos populair onder de jeugd (221.000 volgers op Instagram). En je raadt het al: ook Freek vindt sportvissen helemaal het einde.

Wie op zijn tijdlijn scrolt naar het bericht van 13 november 2020, ziet de BN’er trots poseren met een mooie metersnoek. En Freek zou Freek niet zijn, als hij die vis voor de foto ook nog even een kusje geeft. Wellicht van Rex Hunt afgekeken?

@djpartyraiser

Wie van het muziekgenre hardcore house houdt, kent hem gegarandeerd: DJ Partyraiser – echte naam Wesley van Swol. Op Instagram is hij goed voor ruim 147.000 volgers en die zien hem – naast het draaien van plaatjes – geregeld met dikke metersnoeken voorbijkomen.

Daarmee mag hij absoluut tot de ambassadeurs voor de hengelsport worden gerekend. Check op zijn ‘Insta’ ook even het bericht van 14 november 2020: een toffe oude-doos-foto uit 1979 waarmee DJ Partyraiser showt dat de vispassie hem met de
paplepel werd ingegoten.

@kofimensahd

De voetbalfans onder ons zullen hem zeker kennen: Kofi Mensah. De Ghanees-Nederlandse ex-profvoetballer stond eind jaren negentig in de verdediging van Ajax, en speelde ook een tijd voor NAC Breda en ADO Den Haag. Tegenwoordig is Kofi jeugdtrainer bij Almere City.

Als we op zijn Instagram kijken, zien we daar echter vooral visfoto’s. De ene na de andere vangst komt voorbij. Daarbij voeren snoeken en snoekbaarzen de boventoon. Op www.exprofs.nl staat trouwens een leuk interview met Kofi waarin hij vertelt over zijn ‘visverslaving’.

Bron: Hét Visblad

@sportvisserijnl

Vind jij vissen helemaal te gek? Wij geven je op onze Insta de beste vistips, visfun en coolste vangsten! DM jouw vangst voor de #vangstvandeweek.

Share this post