Waar blijft mijn VISpas?

Ook – en soms zelfs júist – in de winter trekken veel sportvissers graag naar het water, bijvoorbeeld met het oog op bakken van snoeken of mikkend op ijskoude ‘havenvoorns’. Maar wat als je helemaal klaar bent voor je eerste sessie van 2022 terwijl je VISpas er nog niet is?

Daar waar veel sportvissers hun VISpas voor het nieuwe jaar in december al ontvangen, kan het om diverse redenen zo zijn dat jouw nieuwe VISpas op 1 januari nog steeds niet is gearriveerd. In de praktijk blijkt in zo’n geval meestal dat iemands adresgegevens niet kloppen of dat de betaling van het lidmaatschap nog niet is voldaan. Wat het probleem ook is: je wil het waarschijnlijk zo snel mogelijk regelen. En dat kan!

Tijdelijk bewijs

Zit jij rond de jaarwisseling nog altijd zonder je nieuwe VISpas terwijl je dolgraag naar de waterkant wil? Check dan op www.mijnsportvisserij.nl je adresgegevens en de betaalstatus van je VISpas. Heb je wél al betaald, maar is je nieuwe pas nog niet binnen? Download dan op dezelfde pagina een tijdelijk bewijs. Met deze volwaardige vervanging van je VISpas kun je zonder zorgen op pad.

Share this post