Werpend op giga-baarzen in VIS TV (video)

Na hun avontuur in de hoofdstad rijden VIS TV-presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers in aflevering 2 – op zondag 9 januari om 09:30 uur op RTL 7 – naar de Hollandse Waterlinie, waar het vizier op roofvis gaat.

Nadat de pick-up in alle vroegte bij fort Everdingen is geparkeerd, gaan de heren via de uiterwaarden lopend op weg naar de eerste stek. Aangekomen bij een serie kribben proberen ze werpend met shads de eerste rovers te verleiden. Helaas stroomt de rivier niet of nauwelijks en laat alleen een snoekbaars zich de eerste uren verleiden.

Check hieronder alvast de trailer van deze aflevering:

Neus in de boter

Bij een van de vele veerponten – die het water flink omwoelen met hun schroef en daardoor vaak ware baarsmagneten zijn – vallen de mannen met hun neus in de boter. Werpend met zware jigkoppen en pilkers komt hier ineens de ene na de andere grote baars op de kant. Wie van de twee vangt de mooiste? Je ziet het zondag 9 januari om 09:30 uur op RTL 7.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2022 van VIS TV. Tien afleveringen lang trekken presentatoren Marco en Daniël kriskras door het land om op visrijke cultuurhistorische plekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Share this post