Wie laat jij MeeVISsen met de MeeVIStoestemming?

Ken jij iemand met wie je best eens een dagje samen zou willen vissen? Iemand voor wie het vissen nog helemaal nieuw is? Die jou wel eens belangstellend naar je vangsten heeft gevraagd en die je graag kennis laat maken met de hengelsport? Dan is dit je kans. Met de gratis MeeVIStoestemming mag je als VISpashouder namelijk drie keer per jaar een introducé meenemen.

Met de MeeVIStoestemming kun je een dag lang, van een uur voor zonsopkomst tot twee uur na zonsondergang, met maximaal twee hengels vissen. De vis die je introducee vangt moet altijd worden teruggezet. Wat je hiervoor nodig hebt? Je VISpas is genoeg! Bestel de MeeVIStoestemming vandaag nog online, dan zit je morgen al samen aan de waterkant!

MeeVIStoestemming aanvragen: zo geregeld

De Als VISpashouder kun je de MeeVIStoestemming heel snel en gemakkelijk aanvragen. Je gaat gewoon naar meevistoestemming.nl, je logt in op je MijnSportvisserij-account en vult de gegevens in van je meevisser en van jezelf. De toestemming krijg je direct per e-mail toegestuurd.

Word je tijdens het vissen gecontroleerd? Dan laat je samen met je VISpas de MeeVIStoestemming zien. Dit kan een uitgeprinte versie zijn of een download op je smartphone. Je kunt de MeeVIStoestemming drie keer per kalenderjaar aanvragen, maar niet steeds voor dezelfde persoon. Je kunt wel op één dag drie verschillende meevissers meenemen. En hoe meer zielen… 

Neem iemand mee en win!

Vraag jij de MeeVIStoestemming deze zomer aan? Dan maak je automatisch kans op een visdag met een inspirerende sportvisser! Wat dacht je van een dagje vissen met Marco Kraal, van het populaire programma VIS TV? Zijn co-presentator Daniel Weijers? Of De Visvrouwen Paula Petiet en Nathalie van den Berg? De actie loopt tot en met 5 september van dit jaar.

 

Succes!

Valachy viste een dagje mee. Met succes!

Valachy Maduro (62) werd door zijn kennis Ed Stoop uitgenodigd om een dagje mee te vissen met de MeeVIStoestemming en liep een ware visverslaving op. Valachy vertelt:

“Op Curacao, waar ik ben geboren, had ik al wel eens wat met een handlijntje gevist, maar verder had ik geen enkele ervaring. Toch sprak de hengelsport me aan. Ik vroeg Ed er weleens naar als ik hem trof op feestjes en verjaardagen.

Toen hij me meevroeg, hoefde ik geen twee keer na te denken. We troffen het ontzettend met het weer en de temperatuur, wat natuurlijk fijn was bij zo’n eerste ervaring, en kozen aan de hand van Ed zijn VISplanner-app een mooi visplasje uit.

Van het lokvoer uitknijpen tot het op de haak prikken van de maden: het ging me allemaal heel gemakkelijk af. En dat niet alleen, al bij de eerste keer inleggen van de dobber en aas had ik beet! Een voorntje van goed 15 centimeter!

Ik kan je vertellen: dat smaakte naar meer. En met elke blank- en ruisvoorn die ik daarna ving, groeide mijn enthousiasme. Het zal voor mij dus niet bij deze ene keer meevissen blijven. Ik heb meteen een VISpas aangevraagd!”


Share this post