Winactie MeeVIStoestemming – Geslaagde meet & greet met Marco Kraal

Vorig jaar vroeg Wim Streefkerk de MeeVIStoestemming aan voor zijn dochter Sterre. Prompt werd hij een van de winnaars van de MeeVIStoestemming winactie: een dagje vissen met VIS TV-presentator Marco Kraal.

Foto: Vader Wim en dochter Sterre genoten van de meet & greet met Marco Kraal.

Tijdens een van de eerste voorjaarsdagen was het zover: toen kregen Sterre en Wim een masterclass methodfeedervissen van Marco Kraal. Onder de rook van hun woonplaats Drachten werd er gevist op zeelt en brasem – en met succes. De eerste brasem lag als snel op de onthaakmat en vlak voor het donker diende ook de bonusvis (een fraaie zeelt) zich aan.

 

Gratis meevissen

 
De MeeVIStoestemming is een schriftelijke toestemming voor één persoon om een dag gratis mee te mogen vissen met een VISpashouder in een water uit de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren. Als VISpashouder kun je zo dus familie, vrienden of kennissen gratis een dagje mee uit vissen nemen en kennis laten maken met de hengelsport. Je kunt per jaar maximaal drie keer de MeeVIStoestemming aanvragen (voor drie verschillende personen). Ga voor meer informatie hierover naar www.meevistoestemming.nl.

Share this post