Winter Challenge voor jeugdvissers

Ben je tussen de 8 en 18 jaar oud? Wil je ook eens in de winter veel witvis vangen? Dan is de Winter Challenge zeker iets voor jou. We strijken neer op visrijke locaties, vaak midden in de dorpen of steden. Deze wedstrijden – georganiseerd door de federaties – geven zowel beginnende als ervaren, jonge sportvissers een mooie, leerzame visdag. Bovendien maak je kans op prachtige prijzen.

Klik hier voor directe inschrijving en de reglementen.

Witvis schoolt in de winter in de regel massaal samen. Veelal zijn dit luwe stekken tussen de bebouwing. Vis je op zo’n winterhotspot, dan vang je vaak meer vis dan tijdens de andere seizoenen. Dat maakt wedstrijdvissen in de winter leuk – en omdat je continue bezig bent, merk je bijna niets van de lage temperaturen.

Door heel Nederland

De Winter Challenge zijn los van elkaar staande wedstrijden en worden in november, december, januari en februari door verschillende federaties georganiseerd. Na de wedstrijden is het tijd voor een hapje en een drankje.
– Zaterdag 19 november 2022: Oudenbosch
– Zaterdag 10 december: 2022: Steenwijk
– Zaterdag 22 januari 2023: Leeuwarden
– Februari 2023: datum en locatie volgt

Midden in de stad of het dorp schoolt in de winter vaak veel witvis samen.

Wedstrijd voor beginners

Ben je een beginner, dan wordt je in een koppel gezet en vis je onder begeleiding van een VISmeester of ervaren visser. Een super leerzame dag met vangstgarantie. Elke beginnende visser krijgt eveneens een goodiebag. Het inschrijfgeld is € 5, contante betaling op locatie.

Alle materialen en het voer en aas worden voor je geregeld. De beginnende vissers vissen van 11:00 tot 13:00 uur. De prijzentafel bestaat uit hengelsportmateriaal.

Wedstrijd voor cracks

Ook voor meer ervaren sportvissers wordt op een wedstrijd georganiseerd. Deze jeugdvissers zullen individueel van 11:00 tot 15:00 uur de strijd met elkaar aangaan. Het inschrijfgeld is € 10 en dient eveneens aan de waterkant contant betaald te worden. 

Deze jonge cracks dienen hun materiaal, voer en aas zelf te regelen. De prijzentafel voor deze sportvissers bestaan uit geldprijzen.

Schrijf je in!

Ben je tussen de 8 en 18 jaar, enthousiast en wil je meedoen? Kijk welke Winter Challenge er bij jou in de buurt is en schrijf je in!

Klik hier voor directe inschrijving en de reglementen.

Meer informatie over de locatie etc. wordt ongeveer één week voor de wedstrijddatum naar het opgegeven mailadres verstuurd.

Share this post