Witvis aan de Overijsselse Vecht in aflevering 8 VIS TV (video)

Met het strandzand nog in hun haar trekken de presentatoren van VIS TV in aflevering 8 naar de Overijsselse Vecht. Daar halen ze hun feederhengels uit het foedraal en gaat het vizier op voorn en grote brasem.

Aan een prachtige plek installeren de mannen zich, maken ze hun lokvoer gereed en friemelen ze het aas op de ragfijne haakjes. De eerste uren is de vis nog niet echt los en zijn de aanbeten voorzichtig. Éven veert het tweetal op als Marco een grote vis lijkt te haken.

Bekijk hieronder alvast de promo van deze aflevering:

Fraaie opstekers

In de middag verruilen de mannen hun feederstokken voor matchhengels en besluiten ze te verkassen naar een meertje dat in verbinding staat met de Vecht. Het water is hier troebeler maar blijkt bepaald niet minder ‘vissig’: zowel Marco als Daniël krijgen fraaie opstekers van voorn, baars en kolblei. Zal het de twee ook nog lukken om een grote brasem te vangen?

Je ziet het aanstaande zondag 21 februari om 09:30 uur op RTL 7.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2021 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco en Daniël kriskras door het land om in de meest ruige, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 net als vorig jaar garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – ook aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Share this post