Word jij Viskampioen 2018!? (video)

Jeugdige sportvissers opgelet: jij kunt Viskampioen 2018 worden! Ga naar www.viskampioen2018.nl, upload een foto van jezelf met je allermooiste vangst en maak zo kans op de titel. Daarnaast kun je ook nog complete hengelsets winnen.

De Viskampioen 2018 competitie wordt georganiseerd door Nickelodeon en Sportvisserij Nederland. De fotowedstrijd is gekoppeld aan het nieuwe programma Bart gaat vissen, dat sinds afgelopen zondag op de buis is. Na iedere uitzending kun je jouw foto uploaden. Aan het eind van de vierdelige serie Bart gaat vissen, wordt de winnaar gekozen en maken we bekend wie Viskampioen 2018 is.

Win een hengelset

Maar dat is nog niet alles. Iedere week worden onder de beste inzendingen van die week dezelfde hengelsets verloot die ook in de uitzending zijn gebruikt. Stuur dus snel je foto in en maak kans op een van deze prijzen. Tot slot krijgen alle inzendingen ook een uitnodiging voor een gratis visevenement voor de jeugd dat deze zomer wordt gehouden. Meer info hierover volgt later.

Bart gaat vissen

De nieuwe serie Bart gaat vissen is de opvolger van Bart leert vissen dat afgelopen jaar werd uitgezonden op Nickelodeon. Aangezien Bart inmiddels aardig kan vissen, is het nieuwe format in de vorm van een tweestrijd tussen Bart en Boaz gegoten. In de eerste aflevering probeerden ze zo veel mogelijk ruisvoorns te vangen aan de vliegenlat. Komende zondag gaan ze achter de karpers aan met de feederhengel en in de derde aflevering doen ze een streetfishing battle.

Uitzending gemist?

Heb je de eerste uitzending van Bart gaat vissen gemist? Kijk deze dan gratis terug op de site van Nickelodeon. Kijk je liever op tv? De eerste aflevering wordt komende woensdag om 12.10 herhaald op de zender Nickelodeon.

Share this post