Word ook Samen VISsen-coach! (video)

In het programma ‘Samen VISsen’ nemen vrijwilligers van plaatselijke hengelsportverenigingen bewoners van zorgcentra een middag of ochtend mee uit vissen. Lijkt het jou leuk om namens jouw hengelsportvereniging Samen Vissen-coach te worden? Meld je dan gratis aan!

De Samen VISsen-coach spreekt af met het zorgcentrum waar en wanneer er wordt gevist. Daarnaast zorgt de coach samen met de andere vrijwilligers van de hengelvereniging voor hengels, aas, voer en ‘vistechnische’ begeleiding tijdens het vissen. De activiteitenbegeleiders van het zorgcentrum brengen de deelnemers naar de waterkant en zorgen voor stoelen, een hapje en drankje en zorgbegeleiding. Klik hier om je aan te melden als Samen VISsen-coach.
Aanmelden is dus gratis en het enige wat je nodig hebt is toestemming van jouw vereniging en een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Ook deze wordt door Sportvisserij Nederland betaald.

Zet je in als Samen VISsen-coach voor jouw hengelsportvereniging

Zonder vrijwilligers kan geen vereniging bestaan. Vrijwilligers houden de hengelsportvereniging draaiend en zorgen er met bijvoorbeeld Samen VISsen-uitjes voor dat bewoners van zorgcentra weer de kans krijgen om te genieten van het vissen. Een kwart van de bewoners van zorgcentra komt niet meer buiten. En dat terwijl contact met de natuur een aantoonbaar positief effect heeft op deze ouderen. Natuurlijk helpen wij jou daar een handje mee, meer hierover check je hier.

Samen VISsen-coach dag

Als Samen VISsen-coach ben je ook welkom op de jaarlijkse ‘Samen VISsen-coach dag’. Tijdens deze dag wordt samen met andere coaches en medewerkers stilgestaan bij de prachtige resultaten, wordt men bijgepraat op relevante gebieden en dat alles met een leuke activiteit. Het is dus een nuttige, maar vooral gezellige dag.

Lees meer over Samen VISsen op www.samenvissen.nl.

Share this post