Zaanse winterkarpers in VISblad TV (video)

In de nieuwe aflevering van VISblad TV reist presentator Robert de Wilt af naar de Zaanstreek voor een bezoek aan Arie Griffioen (41). In de winter en het vroege voorjaar vist hij graag met de pen op ‘boerenkarper’ in zijn woonplaats Assendelft.

De lichte uitrusting waarmee Arie vist – waaronder een fraaie handgebouwde hengel van Cor Spinhoven met daaronder een retro centrepin – spreekt tot de verbeelding. Dit in combinatie met zijn favoriete aas – een broodpluim – klaart de klus, zo blijkt al snel op de eerste stek, midden in de woonwijk. Zal het Arie hier lukken om meer karpers te vangen? Check voor het antwoord hieronder snel de video en lees voor meer uitleg over deze visserij het bijbehorende artikel op pagina’s 22 t/m 27 in het blad.

Lees hier wat je verder zoal in dit magazine kunt verwachten.

VISblad TV: al meer dan 100 video’s!

VISblad TV is hét YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in heel Nederland. Dit online visprogramma bestaat sinds 2010 en in die periode hebben we al meer dan 100 toffe afleveringen van VISblad TV gemaakt. Benieuwd? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video’s tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar wel heel interessant voor je zijn. Uren YouTube-kijkplezier gegarandeerd!

Share this post