ZomerVISkaravaan 2021 komt eraan!

Deze zomer staat in het teken van de ZomerVISkaravaan! Ben jij niet ouder dan 14 jaar? Zorg dan dat je de eerste of laatste week van jouw zomervakantie vrijhoudt, want in samenwerking met lokale hengelsportverenigingen
organiseert Sportvisserij Nederland dit jaar 42 super coole ééndaagse VIS-events.

Met een gemiddelde van circa 15 events per schoolregio wordt door het hele land – dus vast ook bij jou in de buurt – een VIS-event georganiseerd. Op elke locatie is van alles te beleven.

Kinderen leren hun eigen vistuigje maken, krijgen uitgelegd hoe ze op de juiste wijze een vis onthaken, kunnen meedoen aan werpclinics, leren alles over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren én mogen het gevecht aangaan met de grootste vissen op de visdrilsimulator. Bovendien kunnen kinderen onder begeleiding van VISmeesters en VISjuffen ook zélf vissen. 

Schrijf je in op Stekkie.nl!

De ZomerVISkaravaan wordt georganiseerd in twee periodes van drie weken in de schoolregio’s Noord (12 t/m 18 juli en 16 t/m 22 aug), Midden (19 t/m 25 juli en 23 t/m 29 aug) en Zuid (26 juli t/m 1 aug en 30 aug t/m 5 sept).

Elk event duurt van 09:30 tot 14:30 uur, maar de activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt vrij inlopen wanneer je wilt. Je hoeft zelf geen hengel mee te nemen: tijdens het event is voor alle kinderen een hengel, aas en voer aanwezig.

Ook drinken is gratis beschikbaar, maar je lunch moet je in de meeste gevallen wel zelf meenemen. 

Kijk of de karavaan bij jou in de buurt komt en schrijf je in via www.stekkie.nl. Hier zijn ook de exacte data te vinden

Wacht niet te lang want vol = vol!

Corona maatregelen en toestemming gemeente

Voor de evenementen van de ZomerVISkaravaan is een speciaal COVID-19 draaiboek ontwikkeld. Ieder event is zo veilig mogelijk, de gezondheid staat voorop. Of evenementen doorgang vinden, blijft afhankelijk van de toestemming vanuit de gemeente en de dan geldende coronamaatregelen.

Voor de inschrijving van de deelnemers geldt: inschrijving voor een bepaalde locatie is pas mogelijk wanneer de desbetreffende gemeente akkoord heeft gegeven. 

Share this post