Zondag in Bart gaat vissen: feederen op karper

In de tweede aflevering van Bart gaat vissen gaan Bart en Boaz karpervissen met de feederhengel. Net als vorige week vist het tweetal een wedstrijdje en proberen ze zoveel mogelijk karpers te vangen. We kunnen alvast verklappen dat het erg spannend wordt. Kijken dus: komende zondag om 10.00 uur op Nickelodeon.

Bart en Boaz strijken in de tweede aflevering neer aan een typisch stadsvijvertje zoals je die in vrijwel elke plaats tegenkomt. Ze gaan daar achter de karpers aan met de feederhengel. Water met een goed karperbestand leent zich namelijk perfect voor deze manier van karpervissen.

Door eerst een aantal korven voer te brengen, hopen ze snel de vissen te activeren en een aanbeet uit te lokken. Toch duurt het een poosje voordat er wat beweging in de feedertoppen komt. Tot zijn grote vreugde begint het vooral bij Bart goed te lopen. Boaz heeft echter nog een geheim wapen achter de hand, dat hij stiekem wil inzetten. Benieuwd wat dit is en of het hem daarmee lukt om terug te komen in de wedstrijd? Komende zondag vanaf 10.00 uur krijg je het antwoord.

Opvolger

De nieuwe serie Bart gaat vissen is de opvolger van Bart leert vissen dat afgelopen jaar werd uitgezonden op Nickelodeon. Met ruim 400.000 kijkers was dit vorig jaar een grote hit. Naar aanleiding van de goede kijkcijfers en de vele positieve reacties in de doelgroep 6-12 jaar is daarom besloten een vervolg te maken.

Het programma is bedoeld om kinderen enthousiast te maken voor het sportvissen. Zij zien – net als ouders die meekijken – hoe ontspannen en veelzijdig vissen is en dat je dichtbij huis met weinig materiaal veel plezier kunt hebben. Deze eerste kennismaking met de hengelsport is hopelijk aanleiding om met een ouder of meer ervaren iemand naar de waterkant te gaan – de plek waar je écht leert vissen.

Vier weken lang

De serie Bart gaat vissen wordt vanaf zondag 10 juni vier weken lang elke zondag om 10.00 uur uitgezonden op Nickelodeon. Bovendien wordt iedere uitzending op de woensdag daarop om 14.05 uur herhaald. De afleveringen zijn daarnaast ook terug te kijken op www.viskampioen2018.nl en via de gratis Nickelodeon app.

Share this post